Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Een uitvaart in Zwolle, wat is er mogelijk? Dag voor dag Diensten en producten Kerken in Zwolle Laatste levensfase Contact Nieuws

Vormgeven rouwkaart

Geke Scholten, Leavz Rouwdrukwerk

Leavz is gespecialiseerd in grafische vormgeving en levering van rouwdrukwerk. De vormgeving is in samenwerking met u op maat gemaakt, waarmee uw liefde en verbondenheid met het leven tot uiting kunt brengen.  Niets is mooier dan de overledene terug te vinden op het moment dat de kaart in handen genomen wordt. Leavz zet zich in om tot een vormgeving te komen die een zorgvuldige weerspiegeling is van de persoonlijkheid van de overledene. Velen bewaren de rouwkaart als tastbare herinnering. Samen met u zoeken wij naar referenties in beeld, kleur en tekst die passend zijn. 
Grafisch vakmanschap.
Grafisch ontwerpen is een ambacht, een vak dat heel nauw komt. Het verschil komt tot uiting in de details: de uitlijning van de tekst, de keuze van het lettertype, de uitsnede van de foto, de kleur die verbinding brengt, de vakverdeling waardoor alles op de juiste plek valt. Bij Leavz werken ze met grafisch geschoolde vakmensen met hart voor hun vak en oog voor de mens.
U kunt contact opnemen met leavz via tel.nr. 0850-654193 of via mail naar info@leavz.nl
http://www.leavz.nl

Freda Gaasbeek

Als kleinschalige uitvaartondernemer in de regio Zwolle ben ik onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. In de emotionele periode vlak na een overlijden breng ik rust en aandacht en begeleid de familie liefdevol naar het definitieve moment van afscheid nemen.

Kennismakingsgesprek

Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek en wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Lees hier meer over een kennismakingsgesprek.
© Copyright 2024 Uitvaart Zwolle