Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Een uitvaart in Zwolle, wat is er mogelijk? Dag voor dag Diensten en producten Kerken in Zwolle Laatste levensfase Contact Nieuws

Muzikanten

Hans Jansen

Music is mij Life! Dat is het motto van Hans. Hij zingt al zijn hele leven en vanaf 9-jarige leeftijd is hij begonnen met piano spelen.
Muziek is emotie: Iedereen heeft wel een lied of muziekstuk waar herinneringen aan zitten, mooie, vrolijke of verdrietige. Die herinneringen zijn belangrijk en bieden troost wanneer nodig.  Wanneer hij iemand kan raken met zijn muziek is dat voor hem een geluksmoment.
We gedenken dierbaren graag met muziek. Mocht u ook een lied willen horen dan zingt en speelt Hans het met liefde voor u. 
Hij zingt en speelt vanuit een zeer brede muzieksmaak. Daarnaast herschrijft en arrangeert hij bestaande nummers. Samen met u is er in overleg heel veel mogelijk. Hij denkt graag met u mee. 
U kunt contact met Hans opnemen via telefoonnummer 06-10192119. Of mailen naar info@hansjansenmusic.com.
https://www.hansjansenmusic.com

WIllem Gunneman, Dat verdient een liedje

Willem is theatermaker en maakt in een handomdraai een persoonlijk lied. 
Met bijzondere eigenschappen, typerende gewoontes, en veelgebruikte uitdrukkingen van een persoon kan Willem aan de slag om voor het afscheid een heel speciaal nummer te maken. Dat kan op vrolijke of ingetogen wijze. Onder begeleiding van pianist Menno Beijer is het muzikaal een compleet arrangement.
Willem is bereikbaar op tel.nr. 06-57580119Bel 
https://www.willemgunneman.nl/datverdienteenliedje

Freda Gaasbeek

Als kleinschalige uitvaartondernemer in de regio Zwolle ben ik onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. In de emotionele periode vlak na een overlijden breng ik rust en aandacht en begeleid de familie liefdevol naar het definitieve moment van afscheid nemen.

Kennismakingsgesprek

Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek en wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Lees hier meer over een kennismakingsgesprek.
© Copyright 2024 Uitvaart Zwolle