Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Een uitvaart in Zwolle, wat is er mogelijk? Dag voor dag Diensten en producten Kerken in Zwolle Laatste levensfase Contact Nieuws

Bloemisten

Er is heel veel mogelijk op het gebied van bloemen. Met de bloemist waar de familie regelmatig komt kunt u een afspraak maken om de wensen voor de bloemen te bespreken. Het is ook mogelijk om samen met een bloemstylist een bloemstuk te maken. Daar kunnen persoonlijke spullen aan worden toegevoegd. Bloemen uit de eigen tuin er in verwerken maakt het een persoonlijk bloemwerk.
 

 

Bloemsierkunstenaar Thijs Harmens

Thijs Harmens houdt van bloemen én van mensen. Vooral om mesnen een emotie te later ervaren door middel van bloemen.
Dat hij zijn beroep daar van heeft weten maken vind hij heel erg mooi. Hij heeft succes met zijn werk op beurzen en is actief bij projecten in het buitenland. 
Daarnaast maakt hij graag in overleg met de familie rouwwerk. Er zijn nooit twee stukken gelijk. Creatief en veelzijdig is zijn bijzondere werk.  U kunt contact opnemen door te bellen naar tel.nr. 06-34054328.
https://www.facebook.com/bloemstylistthijsharmens/

 

Freda Gaasbeek

Als kleinschalige uitvaartondernemer in de regio Zwolle ben ik onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. In de emotionele periode vlak na een overlijden breng ik rust en aandacht en begeleid de familie liefdevol naar het definitieve moment van afscheid nemen.

Kennismakingsgesprek

Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek en wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Lees hier meer over een kennismakingsgesprek.
© Copyright 2024 Uitvaart Zwolle