Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Een uitvaart in Zwolle, wat is er mogelijk? Dag voor dag Diensten en producten Kerken in Zwolle Laatste levensfase Contact Nieuws

Muziek

Muziek is een belangrijk onderdeel van een uitvaart. Meestal wordt dit met een installatie ten gehore gebracht, maar het kan ook live. Live muziek raakt de gevoelige snaar. De beleving van de muziek is intenser als het live wordt uitgevoerd. 

Live muziek voor, tijdens en na afloop van de plechtigheid geeft een bijzondere sfeer. Ik heb contacten met diverse muzikanten die kunnen spelen op uw uitvaart. In overleg spelen ze uw favoriete nummers. 

Hans Jansen

In Zwolle woont Hans Jansen, bekend als de Stationspianist, hij kan persoonlijke verzoeknummers tijdens het afscheid spelen en zingen.
Music is mij Life! Dat is het motto van Hans. Hij zingt al zijn hele leven en vanaf 9-jarige leeftijd is hij begonnen met piano spelen.
Muziek is emotie: Iedereen heeft wel een lied of muziekstuk waar herinneringen aan zitten, mooie, vrolijke of verdrietige. Die herinneringen zijn belangrijk en bieden troost wanneer nodig.  Wanneer hij iemand kan raken met zijn muziek is dat voor hem een geluksmoment.
We gedenken dierbaren graag met muziek. Mocht u ook een lied willen horen dan zingt en speelt Hans het met liefde voor u. 
Hij zingt en speelt vanuit een zeer brede muzieksmaak. Daarnaast herschrijft en arrangeert hij bestaande nummers. Samen met u is er in overleg heel veel mogelijk. Hij denkt graag met u mee. 
U kunt contact met Hans opnemen via telefoonnummer 06-10192119. Of mailen naar info@hansjansenmusic.com.

https://www.hansjansenmusic.com/muziek

Dat verdient een liedje

Een heel persoonlijk afscheid kan worden samengesteld door Willem Gunneman. In overleg met de familie creëert Willem met het grootste gemak een heel persoonlijk lied. Met muzikale ondersteuning van een pianist. Daarin verwerkt hij de typerende eigenschappen en tradities van de overledene,
Een voorbeeld vind je hier:
https://www.willemgunneman.nl/datverdienteenliedje 

Freda Gaasbeek

Als kleinschalige uitvaartondernemer in de regio Zwolle ben ik onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. In de emotionele periode vlak na een overlijden breng ik rust en aandacht en begeleid de familie liefdevol naar het definitieve moment van afscheid nemen.

Kennismakingsgesprek

Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek en wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Lees hier meer over een kennismakingsgesprek.
© Copyright 2024 Uitvaart Zwolle