Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Een uitvaart in Zwolle, wat is er mogelijk? Dag voor dag Diensten en producten Kerken in Zwolle Laatste levensfase Contact Nieuws

Kisten

Liefde voor hout

Edward Otten is houtkunstenaar. Het is duidelijk dat hij van hout houdt. Hij ontwerpt en maakt graag meubels en kunst van hout. Meubels voor een mensenleven.  Van wiegje naar speeltoestel en van tafel tot uitvaartskist die het hele leven doorlopen.. De uitvaartskist is voor hem een bijzonder meubel...
Het is voor Edward van betekenis om ook aan het einde van het leven nog iets toe te kunnen voegen in de vorm van  een passende kist of baar. Zo staan er enkele ontwerpen klaar maar in overleg met de familie kan ook een persoonlijke kist gemaakt worden.

Vanaf het kappen van de boom, het verzagen van de stammen tot ruwe planken, naar het schaven, schuren en schroeven. Het is een proces dat hij met liefde doorloopt. Edward maakt gebruik van hout dat van Zwolse bomen afkomstig is.
Wilt u een kist waar met liefde aan gewerkt is dan is Edward de aangewezen persoon om in te schakelen. 

Voor zijn overige werk kunt u op zijn website kijken. Klik hier.

Freda Gaasbeek

Als kleinschalige uitvaartondernemer in de regio Zwolle ben ik onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. In de emotionele periode vlak na een overlijden breng ik rust en aandacht en begeleid de familie liefdevol naar het definitieve moment van afscheid nemen.

Kennismakingsgesprek

Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek en wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Lees hier meer over een kennismakingsgesprek.
© Copyright 2024 Uitvaart Zwolle