Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Een uitvaart in Zwolle, wat is er mogelijk? Dag voor dag Diensten en producten Kerken in Zwolle Laatste levensfase Contact Nieuws

Uitvaartbegeleider Zwolle

Uitvaartbegeleider Zwolle

Mijn naam is Freda Gaasbeek. Geboren in 1968. Opgegroeid in Emmeloord. Op mijn 26e ben ik verhuisd naar Zwolle. Ik woon samen met Hans Wieltink en heb twee kinderen, Stijn en Benthe. We wonen nu in Stadshagen maar hebben ook in Westenholte gewoond. Het bevalt ons heel goed in Zwolle. Alle voorzieningen zijn aanwezig met toch nog een vriendelijk dorps karakter. Waar de mensen vriendelijke en gemoedelijk zijn.
 

Uitvaartbegeleidster Freda Gaasbeek

Al jaren fascineerde het vak van uitvaartbegeleider me. Dit is begonnen nadat mijn vader in 2008 is overleden. Als gezin hebben wij goed afscheid kunnen nemen en een bijzondere week met elkaar mogen beleven. We hebben met elkaar de herdenkingsdienst samengesteld. Alle kinderen hebben hier een rol in vervult. Wij als gezin hebben dat samen kunnen doen. Met de gedachte dat het moest worden zoals onze vader het wilde. Geen zware dienst maar een herdenkingsdienst over zijn leven. Vernieuwend en eigentijds, de tradities doorbroken. Na afloop waren wij tevreden en trots, dat hadden we met elkaar heel goed gedaan. Het heeft onze onderlinge band versterkt. Dat voldane gevoel wil ik graag herhalen door mensen in die situatie te helpen. Een bijzonder verdrietig moment binnen een familie.
 

Uitvaartbegeleider in Zwolle

Vanaf het moment van overlijden zijn er heel veel dingen die geregeld moeten worden. Juist dan is het fijn als er een uitvaartbegeleider je bij staat en er voor zorgt dat alles met zorg en aandacht geregeld wordt. Dat wil ik heel graag voor u doen. 

Wilt u meer informatie over Uitvaartbegeleider Freda Gaasbeek in Zwolle? Klik hier voor de contact gegevens.

Freda Gaasbeek

Als kleinschalige uitvaartondernemer in de regio Zwolle ben ik onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. In de emotionele periode vlak na een overlijden breng ik rust en aandacht en begeleid de familie liefdevol naar het definitieve moment van afscheid nemen.

Kennismakingsgesprek

Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek en wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Lees hier meer over een kennismakingsgesprek.
© Copyright 2024 Uitvaart Zwolle