Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Een uitvaart in Zwolle, wat is er mogelijk? Dag voor dag Diensten en producten Kerken in Zwolle Laatste levensfase Contact Nieuws

Natuuruitvaart

Freda Gaasbeek verzorgt uw uitvaart natuurlijk

Bij veel onderdelen van de uitvaart kunnen keuzes gemaakt worden waarbij rekening kan worden gehouden met het milieu. Kaarten van gerecycled papier, een kist gemaakt van bomen die in uw eigen omgeving hebben gestaan, besparen op kilometers door te carpoolen of gebruik te maken van een bus of openbaar vervoer en aan de koffietafel  biologische producten uit de regio.

In Nederland komen steeds meer natuurbegraafplaatsen. Een natuurbegraafplaats kent een aantal voordelen. U koopt het graf voor eeuwig. Na aanschaf volgen er geen kosten meer voor de nabestaanden en het graf wordt niet na een bepaalde periode geruimd. Het graf hoeft niet onderhouden te worden, de natuur onderhoudt zichzelf. De kosten zijn relatief laag. Vaak is het mogelijk om een boom te planten of een natuurlijke zwerfkei te plaatsen als herinneringsteken, maar dat hoeft niet. Op deze wijze houden we een aantal prachtige natuurgebieden in stand. Als deze terreinen vol zijn worden de terreinen ‘teruggegeven’ aan de natuur. ‚Äč
http://www.fredagaasbeek.nl/groene-uitvaart

Freda Gaasbeek

Als kleinschalige uitvaartondernemer in de regio Zwolle ben ik onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. In de emotionele periode vlak na een overlijden breng ik rust en aandacht en begeleid de familie liefdevol naar het definitieve moment van afscheid nemen.

Kennismakingsgesprek

Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek en wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Lees hier meer over een kennismakingsgesprek.
© Copyright 2024 Uitvaart Zwolle