Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Een uitvaart in Zwolle, wat is er mogelijk? Actueel Een uitvaart regelen tijdens de Corona crisis Mag u bij een uitvaart aanwezig zijn als u klachten heeft?
Dag voor dag Diensten en producten Kerken in Zwolle Laatste levensfase Contact

Actueel

Een uitvaart regelen tijdens de Corona crisis

Een uitvaart regelen in Corona-tijd
Op dit moment hebben we te maken met het Coronavirus. Het is crisis in Nederland. De overheid heeft strikte maatregelen opgesteld waar we rekening mee moeten houden bij het regelen van een uitvaart. In plaats van een afscheid waarbij de familie iedereen uit kan nodigen om afscheid te nemen, herinneringen te delen en gelegenheid te geven tot condoleren, moet het nu helaas allemaal  in zeer beperkte kring.  Lees hier meer

 

Mag u aanwezig zijn bij een uitvaart als u klachten heeft?

Lees hier meer.

 

Freda Gaasbeek

Als kleinschalige uitvaartondernemer in de regio Zwolle ben ik onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. In de emotionele periode vlak na een overlijden breng ik rust en aandacht en begeleid de familie liefdevol naar het definitieve moment van afscheid nemen.

Kennismakingsgesprek

Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek en wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Lees hier meer over een kennismakingsgesprek.
© Copyright 2022 Uitvaart Zwolle